Ώρα Εκκίνησης: 10:00

Η διαδρομή έχει αφετηρία και τερματισμό την συμβολή των οδών Κουντουριώτου και Νεότητος.Περιγραφή της Διαδρομής:

Η διαδρομή των 5,2 χλμ.: Η εκκίνηση γίνεται στην συμβολή των οδών Κουντουριώτου και Νεότητος (σημείο Α) με κατεύθυνση προς Κουντουριώτου και στη συνέχεια οι δρομείς ακολουθούν την οδό Ελ. Βενιζέλου ως την συμβολή της με την οδό Αγ. Κωνσταντίνου (σημείο Β) όπου στρίβουν δεξιά και έπειτα πάλι δεξιά στην οδό Πευκών (σημείο Γ) μέχρι την συμβολή της με την οδό Μ. Μερκούρη (σημείο Δ) όπου και στρίβουν πάλι δεξιά. Στο σημείο που η δρομείς συναντούν την οδό Κουντουριώτου (σημείο Ε) στρίβουν δεξιά και μετά από λίγα μέτρα έχουν ολοκληρώσει μια στροφή περνώντας από την αφετηρία (σημείο Α) και συνεχίζοντας για την δεύτερη στροφή. Ο αγώνας αποτελείται από 2 στροφές των 2,6 χλμ. δηλ. συνολικά 5,2 χλμ.

Στο παρακάτω link μπορείτε να βρείτε αναλυτικά την διαδρομή του αγώνα.

https://www.google.com/maps/d/edit?mid=1NXtwX9BBITB30F1_LXXy4vlbCAIG7FU&usp=sharing

Κανείς δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες, αν δεν έχει πρώτα εγγραφεί και εξασφαλίσει το νούμερο συμμετοχής του. Δρομείς, που δεν θα διαθέτουν αριθμό συμμετοχής, τους παρακαλούμε να σεβαστούν τους υπόλοιπους συμμετέχοντες αθλητές, ενώ παράλληλα για λόγους ασφαλείας σε καμία περίπτωση να μην επιχειρήσουν να τρέξουν ξεκινώντας ή τερματίζοντας μαζί τους.

Για να συμμετάσχει κάποιος στον Αγώνα Δρόμου των 5,2 χλμ. Ανδρών – Γυναικών θα πρέπει να έχει συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας του.